Momenteel wordt er hard aan onze website gewerkt. Nieuwe foto's van recent werk zullen snel volgen.

Onze werkwijze & kernwaarden.

#1 Innovatie

Voor is innoveren erg belangrijk. Wij blijven onze keukens heruitvinden, met de nieuwste snufjes. Een vaatwasser die je met je smartphone kunt bedienen, of de nieuwe technologie van Bora: een inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Een keuken die van alle gemakken is voorzien en waarbij elk detail klopt.

nano-plus-1(1)
Quarzforms-1

#2 Service

Service stopt nooit. We zijn er om uw droomkeuken waar te maken en u te helpen tijdens het gehele proces. Dat doen we al 35 jaar. Wilt u iets aanpassen aan uw keukenschetsen? Geen probleem. Wilt u een afspraak aan huis? Of nog even komen nameten? Maar natuurlijk. En wanneer wij de keuken geplaatst hebben gaan we niet weg voordat u tevreden bent.

Maar zoals alles bij Signaal Interieur & Wonen zijn wij u in deze stappen al voor zodat u 100% ontzorgt bent.

#3 Kwaliteit

En wanneer wij de keuken geplaatst hebben gaan we niet weg voordat u tevreden bent. Onze keukens en maatwerk oplossingen worden vakkundig gemaakt, volledig in ons eigen beheer, vakkundig en met de meest moderne materialen gemaakt. ij leveren kwaliteit van maken tot plaatsing. Dat wordt uiteraard gedaan door ons eigen team, want perfectie geven wij niet uit handen.

Ons maatwerk is helemaal op maat naar uw wensen gemaakt en voldoet dan ook aan onze eigen hoogwaardige kwaliteitseisen.

grillo2
boretti-1

#4 Tevreden klant

Tevreden klanten was, is en blijft onze missie, eerder stoppen we niet. Wij zijn er om alles tot in de details voor u te verzorgen. We weten als geen ander hoe dat moet. Dat doen we immers al 35 jaar We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen zit. In het ori├źntatieproces, het moment van aankoop en natuurlijk bij de plaatsing. Ook daarna staan we nog voor u klaar bij eventuele vragen. We zijn niet tevreden voordat u dat bent.

Wij leveren echt Volendams maatwerk, wat staat voor perfectie

#5 Samenwerken met topmerken

Prachtige merken, maken prachtige keukens. Onze klanten kwaliteit bieden en verrassen met de nieuwste technologie├źn, dat is wat we willen. We zijn dan ook trotse dealer van:

  • Novy
  • DecoLegno
  • Baars & Bloemhoff
  • Grillo Natuursteen
  • Quooker

En nog veel meer mooie merken…

Cloudy Desert Quartzforms

Levering, planning & montage.

Scroll naar boven