Onze werkwijze

Corona

Het kabinet heeft besloten dat er vanaf 28 april geen afspraak meer gemaakt hoeft te worden voor winkelbezoek. Daar zijn wij bij Signaal Interieur & Wonen natuurlijk erg blij mee, echter, wij zijn van mening dat maatwerk exclusief advies verdient en wij dus willen garanderen dat wij alle tijd voor u hebben.

Verder doen wij een beroep op u om gepaste afstand te bewaren tot ons showroom personeel en onze monteurs, aangezien de huidige ontwikkelingen rondom het virus, zodat wij kunnen garanderen dat ook uw keukens, kasten, schuifdeuren, woonmeubelen en andere maatwerk oplossingen op tijd worden geïnstalleerd.

Bent u dus verkouden of hoest u? neem dan tijdig contact op zodat wij een passende nieuwe afspraak kunnen maken.

Planning & montage

In de regio Groot- Amsterdam, Groot-Waterland en West Friesland verzorgen wij een totaalpakket:

  • Montage gebeurt onder onze eigen regie. Mocht u het zelf willen installeren of laten installeren? Vraag dan naar onze voorwaarden.
  • Voor de voorbereidende (zoals tegelwerk, Stuc, water-, en elektraleidingen) werkzaamheden maken wij graag een afspraak of bespreken dit desgewenst in de showroom.
  • Tevens kunt u ook bij ons terecht voor kleine montage werkzaamheden of reparaties (mits dit nog relevant is).

Gemiddelde levertijd

Door de huidige Covid-19-pandemie zijn de levertijden langer dan u van ons gewend bent. Daardoor is het mogelijk dat wij afwijkende levertijden hanteren. Wij hopen op uw begrip.

De levertijd van onze dienst is sterk afhankelijk van de voorraad, maar voorraad artikelen zijn uiteraard snel leverbaar. Voor maatwerk kunt u ons het best bellen.┬á De huidige planning al vooruit tot in het nieuwe jaar. Mocht u een actuele status willen? neem dan contact op via e-mail info@signaalinterieur.nl of bel: 0299 – 667 329

van IJsendijkstraat 409

1442 LB, Purmerend

0299 - 667 329