Momenteel wordt er hard aan onze website gewerkt. Nieuwe foto's van recent werk zullen snel volgen.

Familiebedrijf sinds 1988

Signaal Interieur & Wonen is in 1988 begonnen als een klein timmerbedrijf in mooie Noord Hollandse vissersdorp Volendam.
Henk Zwarthoed begon ooit samen met zijn broer het bedrijf, maar is inmiddels actief met zijn vrouw Evelien Zwarthoed en
zoon Thomas Zwarthoed.
Signaal Interieur is tegenwoordig een toonaangevende fabrikant van maatwerk oplossingen als keukens, woonmeubelen, kasten,
schuifdeuren en zelfs vloeren. Wat je wensen ook zijn, Signaal Interieur & Wonen is jouw partner voor een duurzame en kwalitattief
zeer hoogwaardige oplossing. Benieuwd? Ga eens langs in de showroom en informeer wat dit mooie familiebdrijf voor u kan.
betekenen

Daag ons gerust uit

De kracht van een familiebedrijf en een ongekende drijfveer om u te blijven verrassen. We helpen u met alle plezier, aandacht en expertise.
Bij Signaal Interieur & Wonen kunt u immers niet alleen terecht voor een hoogwaardige kwaliteitskeuken, maar krijgt u ook plezier, alle aandacht en nazorg, vertrouwen en uiteindelijk: een gevoel van trots over uw nieuwe aanwinst.

Wij staan al 35 jaar garant voor voor eerlijkheid en transparantie op alle fronten. Wij werken altijd met eerlijke prijzen en communiceren daar ook helder en eerlijk over. Onderaan de streep staat het juiste bedrag vermeld. Die openheid is onze kracht als familiebedrijf en geeft heel veel vertrouwen. Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme oplossingen. Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en inventariseren we de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realisatieproces. Bij ons is alles mogelijk. Wij worden graag uitgedaagd!

keukens

Bekijk collectie

woonmeubelen

Bekijk collectie

Kasten

Bekijk collectie

Contacteer ons

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier


    Scroll naar boven