Over ons

Wie zijn wij?

Signaal Interieur & Wonen is een echt Volendams familiebedrijf dat is opgericht in 1988. ooit begonnen als een klein timmerbedrijf in hartje Volendam, maar inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende maatwerk fabrikant van:

  • Keukens
  • Kasten & schuifdeuren
  • Badkamer & badkamermeubels
  • Thuiswerkplekken

Echt Volendams vakmanschap, service en oog voor het kleinste detail voorop staan.
Kom vrijblijvend eens langs in de showroom of maak een afspraak voor een adviesgesprek, want uw woon droom start bij Signaal Interieur & Wonen.

Hoe werken wij?

Wij maken altijd gebruik van mooie duurzame materialen. We leveren hoogwaardige kwaliteit en dat geldt ook voor ons ladebeslag, maar ook voor de grepen van keukens, deuren en kasten.
Het door ons gebruikte plaatmateriaal is verkrijgbaar in vele structuren, decors en kleuren; afgewerkt met een matte of hoogfglans finish.Of het nu gaat om MDV, fineer of juist natuursteen? Wij kunnen het leveren.
Wilt u weten waar wij precies gebruik van maken? Vraag dit dan tijdens een adviesgesprek. Zo kunnen wij adviseren wat er precies bij uw wensen past.

Wat leveren wij allemaal?

Bij Signaal Interieur kunt u terecht voor:

  • Keukens
  • Kasten
  • schuifdeuren
  • Badkamer- en woonmeubelen
  • Thuiswerkplekken

Of inspireer ons met uw idee en vraag of dit binnen onze mopgelijkheden ligt. Plan dan snel een adviesgesprek in de showroom

Kan ik terecht voor losse accessoires?

Uiteraard! U bent bij Signaal Interieur & Wonen van harte welkom voor allerlei accessoires. Denk hierbij aan kranen, ovens, kookplaten, maar ook andere zaken als tegels, keuken- en snijplankjes (bewerkt met een gepersonaliseerd kunstwerk, gemaakt door Hippolyta-art by Yvonne.

Zijn er kosten aan een ontwerp verbonden?

Alle ideeën, adviezen en uitleg zijn GRATIS.
Tekeningen, schetsen en andere vormen van ontwerp zijn en blijven dus  eigendom van Signaal Interieur & Wonen tot de aankoop van de keuken, badkamer, thuiswerkplek of andere maatwerk-oplossingen is gerealiseerd.
Het is dus NIET mogelijkom tekeningen of ontwerpen op voorhand mee naar huis te krijgen

Moet ik een afspraak maken?

U kunt ter oriëntatie binnen lopen (zolang de huidige COVID-19 regelgeving dat toestaat), maar als u een adviesgesprek op maat wenst is het makkelijker om een afspraak in te plannen. Wij nemen namelijk graag de tijd voor u en hechten waarde aan een persoonlijke benadering en daarom maken wij graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek om zo de perfecte oplossing te bieden in uw wensen.

van IJsendijkstraat 409

1442 LB, Purmerend

0299 - 667 329