Wie zijn wij

Signaal interieur & wonen is een Volendams familiebedrijf Dat is opgericht in 1988. Ooit begonnen als een klein timmerbedrijf in Volendam, maar inmiddels is de zaak uitgegroeid naar een toonaangevende maatwerk fabrikant van keukens, interieur & woonmeubelen, Kasten & schuifdeuren. Echt Volendams vakmanschap waarbij kwaliteit, service en oog voor detail voorop staan.

Kom vrijblijvend naar onze showroom of maak een afspraak voor een adviesgesprek, want uw droom start bij signaal interieur & wonen.

Hoe werken wij

Daarbij maken wij altijd gebruik van mooie en duurzame materialen. Leveren wij hoogwaardig schuif-, deur-, meubel- en ladenbeslag. Maar ook meubelgrepen in veel verschillende modellen en materiaal. Het door ons gebruikte plaatmateriaal is verkrijgbaar in vele structuren, decors en kleuren. Afgewerkt met een matte of juist hoogglans finish. Cleaf nieuwste design trends met een neutrale sfeer. We maken gebruik van MDF in diverse dikten, gegrond, V313, vlak, geprofileerd, stijl en regelwerk of met freeslijn. Maar ook van exclusieve massief- en fineerhout. Uw maatwerk, gemaakt en bewerkt in onze eigen fabriek én vakkundig door ons gemonteerd. Naast onze maatwerk mogelijkheden zijn wij ook dealer van de prachtige Noteborn en Consentino collectie.

Hoe verzorgen wij de montage

Bij Signaal Interieur & Wonen verzorgen we graag een totaalpakket: Plaatsing en montage gaan volledig onder eigen regie. Voor de voorbereidende werkzaamheden zoals leidingen-, stuc- en tegelwerken werken we samen met u aan de juiste oplossing. Zo hebben we een aantal partnerbedrijven, maar overleggen we in ons kennismakingsgesprek ook al wat uw plannen zijn zodat er geen misverstanden ontstaan.

Wat leveren we allemaal?

Bij Signaal Interieur & Wonen leveren we:

  • Keukens
  • Kasten & Schuifdeuren
  • Woonmeubelen

Kort samengevat, leveren we alles voor uw interieur. Voor extra mogelijkheden adviseren wij een bezoek aan onze showroom zodat wij u op maat kunnen adviseren.

Kan ik ook terecht voor losse accessoires?

Uiteraard bent u bij Signaal Interieur & Wonen ook van harte welkom voor allerlei accessoires. Denk hierbij aan kranen, deurgrepen, maar ook andere zaken als tegels, keuken- en snijplankjes (bewerkt met een uniek kunstwerk gemaakt door Yvon’s paintings).

Zijn er kosten aan het ontwerp verbonden?

Alle ideeën, adviezen en uitleg zijn dus gratis. Tekeningen, schetsen of andere vormen van de ontwerpen blijven wel eigendom van Signaal Interieur & Wonen tot de aankoop van de keuken/ badkamer. Het is dus niet mogelijk om tekeningen of ontwerpen op voorhand mee te nemen.

Wat zijn de gemiddelde levertijden?

De gemiddelde levertijd van een keuken varieert omdat wij maatwerk leveren. De levertijd zal dan ook nader met u besproken worden zodra we alle details hebben besproken en u de keuken heeft gekocht. Pas dan kunnen wij starten met het productieproces van uw unieke keuken.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

U kunt ter oriëntatie binnen lopen, graag zelfs! Maar als u een advies op maat wilt, laat het ons dan van te voren weten. We nemen daar graag alle tijd voor. We merken dat steeds meer klanten behoefte hebben aan een persoonlijke benadering en aan een goed doordacht ontwerp, en dus maken we steeds meer tijd vrij om de ideale oplossing te bedenken. De kans is daarom groot dat iedereen bezig is met een afspraak of installatie. Dus als we weten dat u komt dan garanderen we dat er iemand voor u klaar staat.

Wilt u een afspraak plannen? Dan kunt u ons bellen via 0299 667 329| of een e-mail sturen naar info@signaalinterieur.nl | of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

 van IJsendijkstraat 409 | Purmerend | 0299 667 329