Over Signaal Interieur

Al meer dan 33 jaar ervaring

We gaan al heel wat jaren mee en hebben ook heel wat meegemaakt. Mee gaan met de tijd en blijven innoveren is ons op het lijf geschreven. Blijven innoveren in het samenstellen van de mooiste keukens. Het gebruik maken van de beste merken en de nieuwste technologie├źn. De beste service en kwaliteit leveren voor tevreden klanten, zoals u.

Signaal Interieur is een echt authentiek Volendams familiebedrijf dat in 1988 begon als een klein timmerbedrijf in Volendam. Maat inmiddels is de zaak uitgegroeid naar een toonaangevende maatwerk fabrikant van keukens, interieur- en woon meubelen, kasten & schuifdeuren, maar bijvoorbeeld ook thuiswerkplekken. Echte Volendamse vakmanschap met oog voor detail.

Al meer dan 33 jaar ervaring

Hoe gaan wij te werk

Bij Signaal Interieur & Wonen makenwij altijd gebruik van mooie duurzame en milieu bewuste materialen, leveren wij hoogwaardig schuif-, deur-, meubel- en ladenbeslag. Maar ook deurgrepen in verschillende maten en materialen horen tot ons uitgebreide assortiment.

Het door ons gebruikte plaatmateriaal is verkrijgbaar in vele structuren, decors en kleuren, afgewerkt met een hooglans of matte finish. In ons inspiratieboek kunt u de lopende en nieuwste trends terug vinden.

Kijk in het inspiratieboek of ons online magazine met welke partners en leveranciers wij werken:

De mensen achter Signaal Interieur & wonen